Algemene voorwaarden

VERZENDKOSTEN

alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten 

Als u 1 item besteld en het past in de brievenbus dan betaald u slechts €4,15 verzendkosten, heeft u meerdere artikelen dan betaald u €6,95 verzendkosten.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Betalingen worden gedaan via IDEAL

De bestelde artikelen worden 5 dagen voor u gereserveerd, als de betaling na 5 dagen nog niet ontvangen is word de bestelling geannuleerd.Uw bestelling word na ontvangst van de betaling binnen 5 dagen verzonden

RUILEN/RETOUR

Voorwaarden voor retour zenden van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen enkele dagen na ontvangst! Ruilen mag binnen 8 dagen na ontvangst. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost versturen.Tegenwoordig is het mogelijk zowel een brievenbuspakje a € 4,15 als een pakket voor € 6,95 te versturen incl. Track & Trace code. Het geld van het geretourneerde artikel staat binnen 7 werkdagen na aankomst op retouradres retour op uw rekening.
SALE ARTIKELEN MOGEN NIET RETOUR! 

LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN.

GARANTIE

Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires.Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.